Oprema

Biolase EPIC X Laser

EPIC ™ je jedini diodni laser sa tri jedinstvena režima terapije – hirurgije mekog tkiva, izbeljivanje zuba i terapija bola. Bez obzira na terapiju koja vam je potrebna, svestranost EPIC lasera je dostupna, koristeći potpuno redizajnirani interfejs ekrana osetljivog na dodir.

Intraoralna kamera

Omogućava direktan vizuelni prikaz zuba i usne šupljine kao i interaktivno učešće pacijenta u pojedinim fazama rada. Intraoralna kamera dozvoljava pacijentu da vidi jasnu sliku unutrašnjosti usta, pomažući stomatologu da se konsultuje sa njima na različitim opcijama liječenja. Slike mogu biti sačuvane u pacijentovoj datoteci za buduću referencu.

Digitalni rendgen aparat

Pomoću ovog aparata dobijamo ciljanu rendgen sliku regije vilice ili zuba koji želimo da analiziramo. Radiografska slika se formira kontrolisanim rafalom rendgenskog zračenja koje prodire u oralne strukture na različitim nivoima, u zavisnosti od variranja anatomskih gustina, prije udaranja filma ili senzora.

Ortopan

Ortopan predstavlja panoramsku sliku kompletne gornje i donje vilice , uključujući i sinuse, na kome se mogu vidjeti komplikacije pri korijenu ili na samom zubu, pa čak i na desnima. Na ortopan snimku jasno se ukazuje položaj zuba, njihov medjusobni odnos kao i eventualni patološki procesi (ciste, upalni procesi).

Ovaj snimak stomatologu daje uvid u generalno stanje zuba obije vilice i kvalitet kosti i omogućava planiranje buduće terapije.

Telefon

+382 20 621 792

Lokacija

Miljana Vukova 19/1.
81000, Podgorica

Radno vrijeme

Pon-Čet: 8:00-21:00
Pet: 8:00-14:00
Sub: 8:00-18:00

Kontaktirajte nas