Apolonia Rašović

Mjesto gdje vaš osmijeh oživi

Zašto Apolonia Rašović?

Zašto Apolonia?

Visoko obučeni stomatološki tim

Oko sebe imamo pažljivo izabran stručni tim uz čiju pomoć pružamo pacijentima najkvalitetniju uslugu. Širok asortiman usluga koji svojim pacijentima omogućava savremene procedure iz svih oblasti stomatologije i materijala koji prate svjetske standarde.

Naše Usluge

Oralna hirurgija i implantologija

Naše dugogodišnje iskusto iz oblasti oralne hirurgije nudi Vam rješenje problema, kako na tvrdim tako i na mekim tkivima usne duplje na efikasan i bezbolan način.

Protetika

Keramičke nadoknade i proteze. Izradom fiksnih i mobilnih nadoknada rješavamo estetske i funkcionalne probleme nastale usled gubitka jednog ili više zuba.

Dječija i preventivna stomatologija

Djeci, kao specifičnoj grupi pacijenata, posvećuje se posebna pažnja u našoj ordinaciji. Sve metode i instrumenti prilagodjene su njihovom uzrastu.

Ortodoncija

Ortodontski tretman podrazumijeva zbrinjavanje nepravilnosti nastalih u rastu i razvoju vilica kao i nepravilnosti položaja zuba u različitom životnom dobu.

Parodontologija

Očuvanje zdravlja desni i hirurške intervencije na desnima. Parodontologija brine o zdravlju vaših desni i potpornog aparata zuba.

Konzervativa i endodoncija

Upotrebom provjerenih materijala i metoda saniramo sve vrste karijesnih lezija i zbrinjavamo zube ispunima, dok endodoncija omogućava pouzdano i sigurno liječenje.

Tim

Upoznajte naš tim

Branko Rašović
Branko Rašović

Specijalista oralne hirurgije

Aleksandra Šćepanović
Aleksandra Šćepanović

Specijalista oralne hirurgije

Julija Rašović
Julija Rašović

Stomatolog

Biljana Milošević
Biljana Milošević

Stomatološka sestra

Ana Bulatović
Ana Bulatović

Specijalista parodontalne medicine

Nataša Lakić
Nataša Lakić

Stomatološka sestra

Ksenija Ivanović
Ksenija Ivanović

Stomatološka sestra

Poslednji blogovi

🎄 Novogodišnja nagradna igra 🎄

🎄 Novogodišnja nagradna igra 🎄

❄️ PRAVILA NAGRADNE IGRE ❄️ Nagradna igra traje od 17.12.2018-30.12.2018. Učesnik sa jednom mejl adresom može učestvovati samo jednom. Svaki učesnik ima pravo na dolje navedene nagrade. Sve informacije o dobijenim nagradama korisnici će dobiti na mejl. Nagrada se može...

5 pitanja za stomatologa – dr Jelena Vojinović

5 pitanja za stomatologa – dr Jelena Vojinović

Kada je najbolje početi sa higijenom usne duplje kod djece? Higijenu usne duplje bi trebalo sprovoditi odmah po rođenju, nakon svakog podoja, usnu duplju bebe treba očistiti gazom natopljenom fiziološkim rastvorom ili mlakom kamilicom. U periodu nicanja zuba pojačano...

Da li su vaši zubi osjetljivi na hladno?

Da li su vaši zubi osjetljivi na hladno?

Kada jedete sladoled, popijete gutljaj tople kafe ili jedete kisjelu hranu imate neprijatnost u vidu ostrog bola? Preosjetljivost zuba je prilično rasporostranjena, ali ova pojava ne mora uvijek da znači ozbiljan problem. Ako su neprijatne senzacije kratkog daha i...

Telefon

+382 20 621 792

Lokacija

Miljana Vukova 19/1.
81000, Podgorica

Radno vrijeme

Pon-Čet: 8:00-21:00
Pet: 8:00-14:00
Sub: 8:00-18:00

Kontaktirajte nas